Empresas España » Barcelona » Empresas Granollers » Centro de Fisioterapia i Recuperación Mercè Ventura

Centro de Fisioterapia i Recuperación Mercè Ventura

Contactar con Centro de Fisioterapia i Recuperación Mercè Ventura en Granollers.
📞 Teléfono: 938 70 80 53
✉️ Correo: crfvalles@namastech.com
🌐 Página Web: https://crfvalles.com/

SOBRE NOSALTRES:

Desde 1984 donem servei de fisioteràpia a Granollers i comarca.

El nostre objectiu des del primer dia és oferir als nostres clients / pacients un servei de qualitat, tant en l’aspecte terapèutic, com en les instal•lacions, i sobretot en el tracte personalitzat i individualitzat.

Portem a la pràctica un concepte global de la salut de l’individu. La persona no ha de ser un simple receptor del tractament, sinó que s’hi ha d’ implicar i ha de col•laborar amb els professionals que l’atenen per aconseguir els millors resultats en el seu tractament.

FISIOTERÀPIA:

– FISIOTERAPIA EN TRAUMATOLOGIA I REUMATOLOGIA: La fisioteràpia en traumatologia i reumatologia avarca el tractament d’una gran part de les patologies que ens afecten en el nostre dia a dia. Les que tractem amb més freqüència son: Mal d’esquena, Problemes articulars, musculars o lligamentosos, Problemes ossis, Traumatismes diversos.

– FISIOTERÀPIA DE L’ESPORT I READAPTACIÓ FUNCIONAL: Tenim personal especialitzat en l’esport que ofereix assessorament per la prevenció de lesions i tractament als diversos problemes o lesions lligats a l’activitat física. La Readaptació Esportiva és la darrera fase en el tractament de fisioteràpia d’una lesió o patologia, per tant és quan a nivell muscular i funcional estem ja al final del tractament terapèutic. Només falta adaptar-se a tornar a competir, degut al temps que hem estat sense poder fer-ho.

– ONES DE XOC: L’efecte principal de les Ones de xoc és la regeneració dels teixits. Per això és un tractament molt efectiu en tendinopaties, epicondilitis, tendinitis d’aquiles, rotulià, supraespinós (espatlla) i fasciopaties plantars.

– ACCIDENTS DE TRANSIT: Som el primer centre que va iniciar l’atenció i tractament integral d’accidentats de trànsit a Granollers. Treballem amb TOTES les asseguradores de cotxe (sota el conveni de TIREA).

FISIOTERÀPIA A DOMICILI: El servei de fisioteràpia a domicili està indicat per a tots aquells pacients que tinguin limitacions per desplaçar-se fins a les nostres instal·lacions. Pacients que han patit traumatismes invalidants i/o patologies pròpies de l’envelliment , tant de caràcter traumatològic o neurològic.

– FISIOTERÀPIA DE LA MANDÍBULA ATM: La mandíbula és una part del nostre cos que acumula molta tensió i això dona problemes diversos. Un fisioterapeuta especialitzar en ATM en farà una valoració i el tractament individualitzat necessari per millorar i corregir el problema.

.

– FISIOTERÀPIA PER MÚSICS: Les lesions dels músics, la majoria de vegades, van lligades a la pràctica intensiva amb l’instrument. Per això posem a la teva disposició un fisioterapeuta especialitzat, que a més de tractar la lesió, farà un estudi biomecànic de la postura i els hàbits de pràctica musical per evitar noves recaigudes i prevenir futures lesions.

– MASSATGE TERAPÈUTIC: Posem a la teva disposició diverses tècniques de massatge, ja sigui com a suport de la teràpia, o be com a tractament individual (Massatge Descontracturant, Circulatori, Esportiu).

– ESCOLA DE COLUMNA: A l’escola de columna fem un manteniment de tot el nostre cos amb un conjunt d’exercicis (estiraments i potenciació) prenent consciència de la nostra esquena i la nostra postura. També aprenem la manera de fer les coses en bona postura (higiene postural), necessària tant a la feina com a la vida diària, per prevenir i disminuir les tensions i el dolor.

– UNITAT DE PÀRKINSON: L’objectiu del tractament de fisioteràpia en malalts de pàrkinson és ajudar mitjançant exercicis i teràpia manual a millorar la mobilitat, la força i l’equilibri que es van veient afectats al llarg de la malaltia.

– PHYSIUM – SPORT: El Physium és un aparell de fisioteràpia que ens ajuda a complementar la teràpia manual. Treballa la fàscia i el múscul a qualsevol nivell de profunditat mitjançant un mecanisme de pressió negativa (o succió). Ajudant a descomprimir, descontracturar i esponjar músculs, fàscia i altres teixits i millorant la circulació de la zona.

MEDICINA:

– TRAUMATOLOGIA I CIRUGIA ORTOPÈDICA: L’objectiu del servei és oferir una consulta d’alta qualitat mèdica i humana, de prestigi contrastat i a l’abast dels pacients privats i de les mútues que ho concertin.

DERMATOLOGÍA CLÍNICA I ESTÈTICA.

Para contactar con esta empresa envía un correo electrónico a crfvalles@namastech.com


Compartir esta empresa en Redes Sociales

Deja una respuesta

Empresas relacionadas

Scroll al inicio